Апарати - термозбражувачі
Апарати - термозбражувачі призначені для термообробки мезги і соку, а також для настою з підброжуванням суслу на мезгі при виробництві марочних десертних виноматеріалів.
Внутрішня поверхня корпусу має кислотостійке емалеве покриття.
Робоча температура:
- в корпусі: від мінус 10 до плюс 70;
- в сорочці: від мінус 10 до плюс 70.
Рабоче середовище:
- в корпусі: виноградний сік та виноградна мезга;
- в сорочці: вода.
Частота обертання мішалки, с-1(об/хв):
- для об'єму 8,0 м3: 0,53(32);
- для об'єму 10,0 м3: 0,42(25).
Потужність електродвигуна, кВт:
- для об'єму 8,0 м3: 7,5;
- для об'єму 10,0 м3: 5,5.
Таблиця штуцерів
Позначення штуцера |
Призначення | Ду, мм | |
---|---|---|---|
8,0 м3 | 10,0 м3 | ||
A | Люк | 400 | |
Б | Для виходу води | 100 | |
В | Технологічний | 100 | |
Г | Для выходу вуглекислого газу | 100 | |
Д | Для індикатору рівня | 100 | |
Е | Для форсунки | 50/100 | |
Ж | Для завантаження соку, мезги | 100 | |
З | Для вентиляції | 250 | |
И | Для входу води | 100 | |
К | Для термопари | М20х1,5 | |
Л | Для виходу продукту | 300/200 |
Технічна характеристика апаратів
Позначення | СЕон 8,0-В0 | СЕон 10,0-В0 |
---|---|---|
D, мм | 2000 | 2200 |
D1, мм | 2200 | 2400 |
D2, мм | 1700 | 1700 |
D3, мм | 2190 | 2200 |
D4, мм | 2450 | - |
D5, мм | 2020 | 2040 |
d, мм | 35 | 35 |
R, мм | 600 | 600 |
H1, мм | 3170 | 3070 |
H2, мм | 2690 | 2660 |
H3, мм | 260 | - |
H4, мм | 2860 | 2820 |
h, мм | 1150 | 1150 |
h1, мм | 5200 | 5200 |
h2, мм | 6000 | 6000 |
L, мм | - | 2580 |
l, мм | 700 | 500 |
l1, мм | 650 | 650 |
Маса, кг | 5200 | 5690 |